Efterlängtad julkonsert den tredje advent

Församlingen Söndagen den 11 december får vi åka tillbaka två tusen år i historien och blicka in i de händelser som kom att förändra världen för evigt. Till tonerna av våra mest älskade jullåtar får vi uppleva julberättelsen i sång, musik, drama och dans, framfört av Livets Ords kammarkör, sångare och musiker under ledning av Maria Lundqvist.

Livets Ords julkonsert är den största enskilda julkonserten i Uppsala som samlar mellan 2000-3000 besökare, och med sina fler än 100 personer på scenen är det ett stort och genomarbetat arrangemang som blivit en tradition för många i staden. Som vanligt är detta ett perfekt tillfälle att bjuda med sig familj, vänner och bekanta.

I år går julkonserten av stapeln söndagen den 11 december, klockan 18.00. I vanlig ordning kommer vi bjuda på en innehållsrik föreställning med klassiska julsånger framförda av kammarkör, solister, barnkör och orkester samt ett skådespel som målar upp julens budskap. 

Kort sagt, varmt välkommen till en kväll full av julstämning, där vi lyfter fram storheten i att Jesus kom till den här världen som vår Frälsare och Herre.