Åk till Israel eller Polen med Livets Ord

Israel Vårsommaren 2017 arrangerar Livets Ord en resa till de nazistiska dödslägren i Polen och en resa till Israel med fokus på Jerusalem.

Polenresa 25-29 maj 2017
Vi reser till de nazistiska dödslägren i Polen. Vi har förberett och planerat denna resa så att ni ska få ut så mycket som möjligt av den. Men framför allt tror vi att Gud kommer vara med och beröra oss dessa dagar.

Lennart Fjell, före detta ledare av Livets Ords Operation Jabotinsky och numera pastor i Dalsland, kommer att leda resan. Lennart organiserade och ledde den här sortens resor tidigare under flera år och har stor erfarenhet och djup insyn I ämnet. Vi kommer även att använda oss av en lokal polsk guide under vissa utflykter, för att ni ska få ut så mycket som möjligt av resan.
 
Resplan
Vi landar i Warszawa och stanna där en natt innan vi åker vidare till Krakow där vi tillbringar ytterligare några dagar.
 
Flygresan
Priset på 4 500 SEK inkluderar inte flyget. Varje resenär ansvarar för att boka sin egen flygresa.
Om ni behöver hjälp att boka dessa flyg så kan vi göra det mot en avgift på 300 SEK.
 
Priset inkluderar bed & breakfast och en middag lördag kväll, ingen flygbiljett inkluderad.

Anmäl dig här!


Jerusalemresa 11-18 juni 2017
Roar Sørensen, ledare för Livets Ords Israel avdelning, kommer att leda denna resa. Han och hans familj har bott åtta år I Jerusalem och han har lång erfarenhet av att organisera våra resor. Resans fokus kommer att ligga på den store Konungens stad, Jerusalem. Under hela resan kommer resenärerna därför att bo på Hotell Jerusalem Gardens. Det kommer finnas tid att utforska nya sidor av denna fascinerande stad. 

Vi vill uppmärksamma att man nästan uteslutande kommer att ta sig till fots mellan de olika sevärdheterna. Ett flertal dagar kommer man vandrar mellan 8-15 km. Detta kan låta mycket, men man kommer att göra stopp under dagen, vilket gör att det inte kommer kännas så långt. Men som deltagare behöver man vara i god fysisk form. 
 
Pris: 9700 SEK (dubbelrum), plus 3700 SEK (enkelrum)
Hjälp med att boka flygbiljett: avgift 300 SEK

Anmäl dig här!