Retreat på Kåfalla 24-26 mars 2017

Församlingen Jesus kallar oss såsom han kallade på sina lärjungar att komma med honom till en avskild plats : ”så ni får vila er lite; I en härlig miljö med herrgårdsbyggnad, porlande vatten under broar, glittrande vårsol och promenadvänliga omgivningar får du möjlighet till retreat-upplevelser. Det betyder att du får återhämta dig, andas ut och hitta dig i Gud, samtidigt med ett fördjupat liv i din tro.

Du så välkommen, just Du, att vara med på vår Retreat på vackra Kåfalla Herrgård utanför Lindesberg den 24-26 mars. 

Följ med oss till oförglömliga dagar, fredag till söndag, där du unnar dig denna välbhövliga paus i ditt arbete och vardag.

Du äter god mat i vacker matsal och umgås med andra så mycket du själv önskar. Det finns utrymme för egentid med stillhet och promenader.

Vi har samlingar i kapellet med lovsång, kortare pass med Guds Ord och undervisning. Vi firar under lördagskvällen Herrens måltid och ger tillfälle för förbön. Jesus helar alltid vid den sammankomsten!

Du har också förmånen och möjligheten till personliga samtal och deltagande i bönegrupp. Hela helgen är inbäddad i en ljuvlig böneatmosfär.

Avfärd från Livets Ord fredag den 24 mars 16.00 och inkvartering på Kåfalla 18.00
Hemfärd igen på söndag 26 mars 14.00

Prata gärna med mig om du vill veta mera 018-4315014

Retreatledare: Christer Linebäck

Sista anmälningsdag: 15 mars.