Kommande teamresor

Mission Här finns en sammanställning av alla aktuella teamresor som vi anordnar. Vi hoppas att du ska hitta en som passar dig! Längst ner på sidan kan du anmäla intresse till varje resa.

Hembesök hos flyktingar i Jordanien 

En missionsresa där du praktiskt kan hjälpa flyktingar i norra Jordanien, precis på gränsen till Syrien. På resan får du distribuera ut mat, kläder och andra förnödenheter, göra hembesök och dela Kristi kärlek på ett konkret sätt. 

Datum: 27 oktober - 5 november 2017 
Pris:  5900 kr per person (inkl. flyg, boende, transport. Endast matkostnad tillkommer)

 

Seniorresa till Moskva 

Kom med och se det dynamiska arbete som växt fram i församlingen Livets Ord i Moskva, från den tidiga starten via Ryska inlandsmissionen till vad det är idag. De ca 5000 medlemmarna och 27 olika mötena som hålls varje helg gör församlingen till en av Rysslands största. De har bland annat ett omfattande socialt arbete för hemlösa och drogberoende, ett stort äldrearbete och mycket mer.

Låt oss visa dig vad dina böner, gåvor och ditt arbete tillsammans med många andras har gett för frukt.

Datum: Ej faställt än
Pris: ca 5 500 kr

 

Ungdomsresa till Indien 

Följ med oss på ett äventyr till Indien! I Calcutta och på kvällsskolan för pojkar i Pakur blir du en del av Livets Ords arbete att hjälpa Indiens unga till en ljusare framtid genom humanitärt arbete och att berätta för dem om Jesus. Från årskurs 9 och uppåt.

Datum: Påsken 2018
Pris: ca 8 500 kr per person.