Ett livslångt lärande

Livet är en ständig skola men möjligheter att lära sig något nytt varje dag. Att undervisa och utbilda kristna är en av grundstenarna i vår församlingsvision. Därför har vi en rad olika skolor och utbildningar där Jesus får stå i centrum.

Undervisningen ger både kunskap och uppmuntrar till ett fungerande och aktivt liv tillsammans med Gud.

13 000+

har gått ett eller två år på Livets Ords Bibelskola i Uppsala

200

har tagit en examen på Livets Ords Teologiska Seminarium

829

har tagit studenten på Livets Ords Kristna Gymnasium

1 340

elever har gått ut nian på Livets Ords Kristna Skola

En grund att stå på

Ett år på LOBC är den perfekta förberedelsen vart livsvägen än bär. Det ger en stabil grund och ger samtidigt kunskap och vägledning i livet med Gud. Tillsammans med erfarna bibellärare och nya vänner, i en utåtriktad miljö med hela världen i fokus, ger Livets Ord Bibelcenter dig ett fantastiskt år av förberedelse, uppbyggelse och inriktning för framtiden.

"Jag märkte snabbt en förändring i min Gudsrelation, det är så mycket lättare att be än förut"

Hanna

Studera teologi

Akademiska studier

Det som tidigare var Livets Ords Teologiska Seminarium drivs nu som en fristående utbildning i Skandinavisk Teologisk Högskola. För dig som är intresserad av teologi rekommenderar vi varmt deras gedigna kurser.

› Mer om Skandinavisk Teologisk Högskola

 

Ett schysst plugg

Vi vill ge dig som barn och ungdom en möjlighet att plugga i en schysst miljö. På Livets Ords Kristna Skola, som sträcker sig från förskolan till årskurs nio (samt en särskola), får du möjlighet att lära i en lugn och trygg miljö med bra kompisar och mycket tid och uppmärksamhet från lärarna. En bra plats att spendera den viktigaste tiden i ditt liv, helt enkelt.

› Mer om Livets Ords Kristna Skola

Ett schysst plugg
Ditt kristna gymnasiealternativ

Ett kristet gymnasium

Oavsett vilka ämnen som intresserar just dig, erbjuder Livets Ords Kristna Gymnasium en miljö där du kan få ut det absolut bästa av dina gymnasieår. Att förena nytta med nöje är en önskan som faktiskt kan gå i uppfyllelse!

Här får du en riktigt bra utbildning med engagerade lärare, små klasser och en lugn studiemiljö som ger de bästa förutsättningarna för att lyckas precis så bra som du önskar.

Här får du också många nya vänner och möjlighet att, om du vill, lära känna Gud bättre.

› Mer om Livets Ords Kristna Gymnasium