» Barnläger

Barnläger

Spännande äventyr för alla åldrar

Varje år har vi roliga, rafflande lägeräventyr för barn i olika åldrar. Följ med på barnläger och få ett minne för livet – med nya och gamla vänner, Jesus, bad, lek, bus, skattjakter, äventyr och allt du kan drömma om.

Skidläger till Romme

16 – 19 februari

Häng med på årets skidresa för dig som är 10-12 år! Vi gör två riktigt fina dagar i Rommes fina skidbackar, skönt häng på kvällarna och samlingar där du har möjlighet att få möta Jesus!

 

Lilla Äventyret – sommarläger för dig som gått ut 1:an – 3:an

24 – 28 juni

Årets Lilla äventyr på Drakudden kommer att bli en höjdare. Förutom en vecka med fullt ös är det här en vecka då var och en har möjligheten att lära känna Jesus ännu bättre. Det blir mycket lek, tävlingar, bad, Jesusmöten, grillkvällar och mycket mer vilket gör Lilla Äventyret till en speciell vecka för dig. Det är något att se fram emot! Vi har ett begränsat antal platser, så det gäller att anmäla sig i tid! Priset på lägret är 1100 kr. Priset inkluderar mat och logi. Resan dit och hem ordnar du själv.

 

JG Summer Camp – det stora äventyret för dig som gått ut 4:an – 6:an

29 juni – 3 juli

Det är lägret för dig som gått ut 4:an, 5:an och 6:an. I år kommer vi vara på Drakudden. Varje år fylls lägret fort, så anmäl dig så fort du kan. Lägret innehåller 6 härliga dagar och kvällar med mys och möten där vi får lovprisa och möta Jesus tillsammans. Priset inkluderar mat och logi. Bad, god mat, tävlingar och turneringar blir det som vanligt. Naturligtvis kommer vi även i år ha speciella kvällsmöten och grillkvällar om vartannat.  Priset på lägret är 1200 kr. Priset inkluderar mat och logi. Resan dit och hem ordnar du själv.

 

Pionjärläger

Datum kommer snart

På Pionjärlägret sover du i tält med dina kompisar, lagar god mat över öppen eld, badar, upplever spännande äventyr, löser kluriga uppgifter och testar roliga utmaningar. Varje kväll har vi lägerbål vid stranden och härliga Jesus-möten i kapellet. I år håller vi till på Issjö lägergård utanför Bergshamra. Alla som gått ut åk 4 är välkomna – även du som inte är Pionjär till vardags. Priset på lägret är 1200 kr. Tveka inte att anmäla dig till ditt största äventyr hittills! Anmäl dig här! 

 

Har du några frågor kan du kontakta Barnavdelningen på kids@livetsord.se eller 018-489 80 40.

Ladda ner årets folder för mer information: