» Barnläger

Barnläger

Spännande äventyr för alla åldrar

Varje år har vi roliga, rafflande lägeräventyr för barn i olika åldrar. Följ med på barnläger och få ett minne för livet – med nya och gamla vänner, Jesus, bad, lek, bus, skattjakter, äventyr och allt du kan drömma om.

 

Sommarläger 2020

Varmt välkommen att hänga med Livets Ord kids på läger i sommar!

 

Årets läger kommer att bli riktiga höjdare. Förutom dagar med fullt ös är det här dagar då var och en har möjligheten att lära känna Jesus ännu bättre. Det blir mycket skoj, tävlingar, bad, Jesusmöten, grillkvällar och mycket mer vilket gör lägen till speciella dagar för dig. Det är något att se fram emot!

I år kommer lägren vara lite annorlunda än de brukar pga coronasituationen. Vi kommer göra tre kortare läger uppdelat i mindre grupper baserat på ålder.

Åk 1-2 Kids camp – Lilla Äventyret  3-5 augusti

Åk 3-4 – Kids camp – Stora Äventyret 5-7 augusti

Åk 5-6   JG summer camp 8-10 augusti

 

Vi följer riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Det gör att vi kan ta emot ca 30 barn per läger. Detta innebär att vi tyvärr kommer att ha begränsat med platser och inte kan lova att alla kan komma med. I skrivande stund så säger Folkhälsomyndigheten att man får anordna lokala läger vilket innebär att vi bara kan ta emot barn från Uppsala regionen. Vi är hemskt ledsna att detta drabbar en del av er som bor på andra ställen i Sverige.

Vi reserverar oss också för ändringar om det kommer nya restriktioner eller riktlinjer från folkhälsomyndigheten.

 

 

Har du några frågor kan du kontakta Barnavdelningen på kids@livetsord.se eller 018-489 80 40.

Ladda ner årets folder för mer information: