» Söndagsskola

Söndax

Söndax = söndagsskola

Söndax är Livets Ords söndagsskoleverksamhet i samband med våra söndagsgudstjänster. Här får barnen göra roliga aktiviteter och även gå på barnmöte där Bibelns budskap och berättelser ges på ett enkelt, roligt och kreativt sätt. 

Alla barn som är med på Söndax checkas in med sina föräldrar i vår Söndaxvälkomstdisk i kyrkentrén. Därefter går barnen till sina respektive grupper och hämtas av föräldrarna efter gudstjänstens slut.

 

Söndax är indelat i åldersgrupper enligt följande:

Minisöndax: Barnpassning från det år då barnen fyller 3 år.

Lilla Söndax: (4-6 år) Barnmöte (ca kl 11.10) + indelade i åldersgrupper med fika, aktiviteter och lek.

Stora Söndax: (7-9 år) Workshopsgrupper med fika och aktivitet (tex pyssel, sport, spel och barnkör) som barnet väljer terminsvis + Barnmöte (ca kl 12.15).

Lejongruppen: Sitter med sina föräldrar inne på ”vanliga” gudstjänsten under lovsång, bön och pålysningar. De samlas längst bak i kyrksalen när det kommer upp på storbildskärmarna att Barnmötet börjar och går sedan tillsammans in på Stora Barnmötet. (Dessa barn måste checkas in innan gudstjänsten börjar kl 11.00)

456:an: För barn som är 10-12 år och går i i årskurs 4-6. Vi träffas varannan vecka, se kalendern för mer info. Barnen samlas i entrén och går kl 11 in på gudstjänsten i kyrksalen där de är med tills efter kollekten. Därefter går de i gemensam trupp ut och har bibelsamling och någon rolig aktivitet tillsammans.