» Youthresor

Upptäck världen med Youth

Res med Livets Ord Youth runt Sverige eller till världens ände. Här hittar du allt om de aktuella resor och läger som anordnas just nu.

 

Skidresa till Oppdal, 18-24 februari 2019

För andra året bär det av till Norge och Oppdal! Vi är jätteglada att kunna erbjuda dig en kanonresa som kommer att bli ett oförglömligt äventyr för dig!

I Oppdal finns en av Norges i särklass bästa skidanläggningar. Där finns det 16 olika liftar och 30 nedfarter, så det finns utmaningar både för dig som är erfaren åkare och för dig som är helt ny.

Vi kommer ha ett fullmatat schema, där första halvan är skön gemenskap, fantastisk skidåkning, god mat, och sen några dagar på ungdomskonferensen Connected som arrangeras av Oppdal Kristne Senter som dessutom firar 30 år! (Läs mer om konferensen: www.oppdalkristnesenter.no) Vi hoppas att du vill följa med på denna härliga resa!

 

Youth Camp, 31 juli – 4 augusti 2019

Nu är det äntligen dags att anmäla sig till sommarens höjdpunkt, Youth Camp! Den 31 juli till 4 augusti har vi ett maxat läger för dig som går eller ska börja högstadiet och gymnasiet. Vi kommer att göra allt vi kan för att lägret ska bli en av sommarens verkliga höjdpunkter för dig!

Dagarna kommer att vara fyllda med roliga aktiviteter, sol, gemenskap och mycket mycket mer. Det blir också ett tillfälle att träffa nya kompisar och framför allt få möjlighet att möta Gud och lära känna Honom bättre.

 

 

 

Har du frågor om någon av dessa läger eller resor:

youth@livetsord.se
018-4898031