Upptäck världen med Youth

Res med Livets Ord Youth runt Sverige eller till världens ände. Här hittar du allt om de aktuella resor som anordnas just nu.

 

YOUTH till Norge

Årets sportlovsresa kommer gå till Oppdal i Norge! Vi är jätteglada att kunna erbjuda dig en kanonresa som kommer att bli ett oförglömligt äventyr! Resan är 19-25 februari (vecka 8). I Oppdal finns en av Norges i särklass bästa skidanläggningar. Där är det 16 olika liftar och 30 nedfarter, så det finns utmaningar både för dig som är erfaren åkare och för dig som är helt ny.

Vi kommer ha ett fullmatat schema, där vi kommer kombinera skön gemenskap, fantastisk skidåkning, god mat, samt några dagar på ungdomskonferensen Connected som arrangeras av Oppdal Kristne Senter. Vi hoppas att du vill följa med på denna härliga resa!

Anmälan kommer inom kort.

 

YOUTH till Jordanien

Följ med på teamresa till Jordanien i Påsk! Du kommer få uppleva Mellanöstern på ett sätt du aldrig kommer glömma. Vi kommer att åka till en stad i norra Jordanien där det finns många flyktingar. Där kommer vi organisera lägeraktiviteter för barn som flytt sitt hem i Syrien på grund av kriget. Genom dig får de möte Guds kärlek i ord och handling, och det kommer förvandla både deras liv och ditt eget liv. Sen avslutar vi resan med en dag vid Döda Havet med sol och bad.

Datum: 31 mars – 7 april 2018
Åldersgräns: 9:an och uppåt
Vad: Vi kommer att hålla i ett barnläger för skolbarn som flytt från Syrien.
Sista anmälningsdag: 15 december 2017
Pris: ca 6900 sek

 

Anmäl dig till teamresan här!