» Youthresor

Upptäck världen med Youth

Res med Livets Ord Youth runt Sverige eller till världens ände. Här hittar du allt om de aktuella resor och läger som anordnas just nu.

 

Youth Camp, 1-5 augusti

Nu är det hög tid att anmäla sig till sommarens Youth Camp. Lägret för dig som gått ut åk 9 eller går på gymnasiet. Vi kommer göra allt för att detta ska bli sommarens höjdpunkt! Det blir ett tillfälle att möta Gud och träffa nya vänner. Sola, bada och självklart massa grymma aktiviteter. Lägret anordnas tillsammans med Livets Ord Youth från Jönköping och Göteborg. Ladda ner dokumentet nedan och anmäl dig sedan med att trycka vidare på knappen eller skriva ut en anmälan och lämna in till Youth Loungen. Sista anmälningsdagen är den 27 juli.

 

Youth Camp Junior, 15-19 augusti

Den 15-19 augusti är det dags för sommarens läger för dig som går ut åk 7. Detta får du inte missa så anmäl dig medan det finns platser kvar. Det blir ett tillfälle att träffa nya vänner och framför allt möta Gud. Vi ser verkligen fram emot att ha med dig på detta läger. Du anmäler dig genom att ladda ner dokumentet nedanför.

 

Har du frågor om någon av dessa läger eller resor:

youth@livetsord.se
018-4898031