» Youthresor

Upptäck världen med Youth

Res med Livets Ord Youth runt Sverige eller till världens ände. Här hittar du allt om de aktuella resor och läger som anordnas just nu.

 

Skidresa till Örnsköldsvik, 18-23 februari (v.8)  2020

 Äntligen är det dags för årets skidresa, som vi har längtat! Denna gång bär det av till Örnsköldsvik och vi är jätteglada att kunna erbjuda dig en kanonresa som kommer att bli ett oförglömligt äventyr för dig! 

I Örnsköldsvik finns fantastiska backar med en vacker omgivning som man bara måste uppleva. Örnsköldsvik passar för dig som både är erfaren skidåkare eller nybörjare. Vi kommer ha ett fullmatat schema, med härlig gemenskap, god mat och förstås sjukt grymma backar. Vi ser så fram emot den här resan och det den har att erbjuda och vi vill att du ska med! 

 

Eurotour, 15-28 Juni 2020

Nu är det äntligen dags att anmäla sig till sommarens höjdpunkt, Eurotour 2020! Den 15-28 juni har vi en maxad resa genom Europa för dig som kommer gå ut nionde klass eller går på gymnasiet. Vi kommer att göra allt vi kan för att resan ska bli en av sommarens verkliga höjdpunkter för dig!

Dagarna kommer att vara fyllda med äventyr, gemenskap, tillfällen att sprida Guds kärlek till de städer vi besöker och mycket mycket mer. Det blir också ett tillfälle att träffa nya kompisar och framför allt få möjlighet att möta Gud och lära känna Honom bättre.

Ladda ner brevet nedan för mer information och anmäl dig innan den 31 mars!

 

 

Har du frågor om någon av dessa läger eller resor:

youth@livetsord.se
018-4898031

 

Ladda ner infobrevet för den resa du vill åka med på för mer information!