» Mission

Livets Ord Mission

Förvandla och bli förvandlad!

Missions Report är ett gratis elektroniskt nyhetsbrev som kommer ut varje månad med senaste nytt från våra olika missionsfält, missionsresor och missionssatsningar.

För att börja prenumerera på Missions Report, klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter.

 

Du kan vara med och göra en skillnad i många människors liv genom att ge av vad du har till någon annan. Tillsammans med oss kan du göra allt från att åka på några dagars teamresa till att ge några år till Gud på missionsfältet.

Missions Reports nyhetsmail

Team

Det finns inget bättre sätt att få smaka på missionsfältet än att åka på en teamresa! Vi sänder team till olika platser i Europa, Sibirien, Indien, Vietnam mfl.

 

Bible Training Course

Vår Bible Training Course (BTC) är en komprimerad bibelskola på 50 lektioner. Om du har genomfört andra året på Livets Ords Bibelcenter kan du resa runt med detta material och undervisa på våra missionsfält under tre månader.

 

Volontär

Vill du åka ut på missionsfältet under en till tre månader? Du kan vara till stor hjälp på olika praktiska områden. Du får mersmak av missionärslivet och missionsfältet.

 

Trainee

Är du villig att ge ett till två år? Som trainee kommer du jobba på något av våra missionsfält tillsammans med andra på plats. Du kommer att få en mentor och tränas i livet som missionär.