» Youth

Livets Ord Youth

Här på Livets Ord gillar vi ungdomar! Vi tror att de är viktiga, har mycket att ge och att de kan göra en skillnad i vår tid och omgivning. Vi vill se dem växa, både i livet med Jesus men också som personer, få möjlighet att utvecklas i kreativitet och det som de tycker är roligt. Framför allt vill vi att de ska trivas här i kyrkan. Helt enkelt – vi älskar Jesus, vi älskar ungdomar, och vi älskar när de möts!

Ungdomsverksamheten – Livets Ord Youth – innefattar omkring 3-400 ungdomar som leds av ungdomspastor Fabrice Ahishakiye och ett 80-tal ungdomsledare på volontär basis.

Gudstjänster och hemgrupper för ungdomar

Varje fredag kl 19.00 har vi ungdomsmöten med bland annat lovsång, predikan och bön. Efteråt är cafét öppet där vi hänger tillsammans, pratar och hittar på roliga aktiviteter ihop.

Ungdomarna har även sina egna hemgrupper där de under veckorna träffas i mindre grupper för gemenskap, pepp och bön.

 

Konfirmation, läger & ungdomsresor

Konfirmationsläger, sommarläger, teamresor och skidresor är bara några av de saker som händer under året för ungdomarna. Klicka dig vidare på knapparna nedan.

Konfirmationsundervisningen pågår under hela läsåret för de ungdomar som går i åk 8. Läs mer om vad det innebär och anmälan här.

Som ung kan man åka på teamresor till olika länder, bland annat på Eurotour där över 100-150 ungdomar åker runt i Europa med en stor evangeliserande konsert där Jesus presenteras genom sång, musik och dans.

 

Youth Conference

Varje år under höstlovet arrangeras också Youth Conference som samlar ca 2 000 personer från hela Skandinavien och flera delar av världen – en verklig höjdpunkt för hela ungdomsgruppen.

 

Har du frågor, kontakta gärna ungdomskontoret:

youth@livetsord.se
018- 489 80 30