» Youth

Livets Ord Youth

Här på Livets Ord gillar vi ungdomar! Vi tror att de är viktiga, har mycket att ge och att de kan göra en skillnad i vår tid och omgivning. Vi vill se dem växa, både i livet med Jesus men också som personer, få möjlighet att utvecklas i kreativitet och det som de tycker är roligt. Framför allt vill vi att de ska trivas här i kyrkan. Helt enkelt – vi älskar Jesus, vi älskar ungdomar, och vi älskar när de möts!

Ungdomsverksamheten – Livets Ord Youth – innefattar omkring 3-400 ungdomar som leds av ungdomspastor Fabrice Ahishakiye och ett 80-tal ungdomsledare på volontär basis.

Youth Nights och Boost Groups för ungdomar

Varje fredag har vi Youth night kl 19.00 för alla ungdomar från 13 år. En gång i månaden har vi något vi kallar för Revival Friday, då satsar vi lite extra på aktiviteter runtomkring och även i gudstjänsten.

Nu under våren händer mycket kul här på Youth! Vi skulle råda dig att följa oss på sociala medier där vi lägger ut alla våra händelser. Du kan även snabbt ta kontakt med oss där via DM.

Youth består av två huvudgrenar, Imagine och Boost. Imagine är det samlingsnamn som inkluderar alla kreativa team. Boost inkluderar alla hemgrupper.

Är du intresserad av att vara med i en hemgrupp eller ett kreativt team så tveka inte att anmäla dig nedan.

 

Konfirmation, läger & ungdomsresor

Konfirmationsläger, sommarläger, teamresor och skidresor är bara några av de saker som händer under året här på Youth. Så fort anmälan är öppen läggs det upp ett infoblad kring den kommande resan/lägret här på hemsidan, där kan du läsa kring all praktisk info och tagga för den kommande resan eller lägret. Klicka dig vidare på knapparna nedan för anmälan.

Konfirmationsundervisningen pågår under hela läsåret för de ungdomar som går i åk 8 och 9. Läs mer här om vad det innebär. Anmäl dig här

 

Youth Conference

Varje år under höstlovet arrangeras också Youth Conference som samlar ca 2 000 personer från hela Skandinavien och flera delar av världen – en verklig höjdpunkt för hela ungdomsgruppen.

 

Har du frågor, kontakta gärna ungdomskontoret:

youth@livetsord.se
018- 489 80 30