» Youth

Livets Ord Youth

Här på Livets Ord gillar vi ungdomar! Vi tror att de är viktiga, har mycket att ge och att de kan göra en skillnad i vår tid och omgivning. Vi vill se dem växa, både i livet med Jesus men också som personer, få möjlighet att utvecklas i kreativitet och det som de tycker är roligt. Framför allt vill vi att de ska trivas här i kyrkan. Helt enkelt – vi älskar Jesus, vi älskar ungdomar, och vi älskar när de möts!

Ungdomsverksamheten – Livets Ord Youth – innefattar omkring 3-400 ungdomar som leds av ungdomspastor Fabrice Ahishakiye och ett 80-tal ungdomsledare på volontär basis.

Gudstjänster och hemgrupper för ungdomar

Under rådande omständigheter så har vi på Youth valt att ställa om vissa av våra aktiviteter som vi anordnar. Vanligtvis brukar vi ha ungdomsmöte varje fredag kl 19.00. Under coronapandemin så har vi istället träffats på bla Instagram LIVE eller Youtube LIVE, i våra hemgrupper och kreativa team. Nu har vi även börjat med möten kl 18.00 och 20.00 varje fredag för olika årskurser, kolla vår insta och du håller dig uppdaterad.

 

Nu under våren händer mycket kul här på Youth! Vi skulle råda dig att följa oss på sociala medier där vi lägger ut alla våra händelser. Du kan även snabbt ta kontakt med oss där via DM. Bl.a börjar vi med en bildserie på instagram under februari månad där vi går igenom johannesevangeliet, denna månad är också stort fokus på gemenskap i våra olika grupper. I mars kan du delta på våra möten på fredagarna där vi pratar om olika ämnen gällande den kristna tron och tillber Gud tillsammans i bön & lovsång.

I april och maj lyfter vi det kreativa taket i Youth och skickar ut spännande kreativa saker man kan ta del av hemma via IGTV.

 

Är du intresserad av att vara med i en hemgrupp eller ett kreativt team så tveka inte att anmäla dig nedan.

 

Konfirmation, läger & ungdomsresor

Konfirmationsläger, sommarläger, teamresor och skidresor är bara några av de saker som händer under året här på Youth. Så fort anmälan är öppen läggs det upp en infoblad kring den kommande resan/lägret här på hemsidan, där kan du läsa kring all praktisk info och tagga för den kommande resan eller lägret. Klicka dig vidare på knapparna nedan för anmälan.

Konfirmationsundervisningen pågår under hela läsåret för de ungdomar som går i åk 8. Läs mer om vad det innebär och anmälan här.

Som ungdom kan man åka på teamresor till olika länder, bland annat på Eurotour där över 100-150 ungdomar åker runt i Europa med en stor evangeliserande konsert där Jesus presenteras genom sång, musik och dans. Detta är en fantastisk möjlighet att åka med på, när det är dags för avfärd läggs det upp infoblad och anmälan.

 

Youth Conference

Varje år under höstlovet arrangeras också Youth Conference som samlar ca 2 000 personer från hela Skandinavien och flera delar av världen – en verklig höjdpunkt för hela ungdomsgruppen.

 

Har du frågor, kontakta gärna ungdomskontoret:

youth@livetsord.se
018- 489 80 30