» Barnläger

Barnläger

Spännande äventyr för alla åldrar

Varje år har vi roliga, rafflande lägeräventyr för barn i olika åldrar. Följ med på barnläger och få ett minne för livet – med nya och gamla vänner, Jesus, bad, lek, bus, skattjakter, äventyr och allt du kan drömma om.

Gör din intresseanmälan till lägren här så skickar vi mer information till dig!

Länk hittar du nedan!

 

JGs Skidläger till Romme

Varje år anordnar vi en skidresa för dig som går i åk 4-6! Vi har två riktigt fina dagar i Rommes skidbackar, skönt häng på kvällarna och samlingar där du har möjlighet att få möta Jesus!

 

Sommarläger med Livets Ord kids

Förutom dagar fullt med ös är det här en vecka då var och en har möjligheten att lära känna Jesus ännu bättre. Det blir lek, tävlingar, bad, Jesusmöten, grillkvällar och mycket mer vilket gör sommarlägren till något speciellt för dig. Det är något att se framemot! Vi har ett begränsat antal platser, så det gäller att anmäla sig i tid! 

 

Kids Camp – Lilla Äventyret

Sommarläger för dig som gått årskurs 1-2 (födda 2012-2013)

Datum 12 – 14 juni

Pris: 600 kr

Plats: Dalagården

 

Kids camp – Stora Äventyret

Sommarläger för dig som gått ut årskurs 3-4 (födda 2010-2011)

Datum 14 – 18 juni

Pris: 900 kr

Plats: Dalagården

 

Summer camp

Sommarläger för dig som gått ut årskurs 5-6 (födda 2008-2009)

Datum 18 – 22 juni

Pris: 900 kr

Plats: Dalagården

 

 

Vi på Livets Ord kids följer självklart de riktlinjer och rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten och Region Uppsala. Vi planerar för att genomföra lägren i sommar men vi behöver reservera oss för ändringar beroende på hur smittoläget ser ut och vilka restriktioner eller riktlinjer som gäller vid den aktuella aktiviteten. Det gör också att vi kan ta emot begränsat antal barn per läger och inte kan lova att alla kan komma med.

 

Har du några frågor kan du kontakta Barnavdelningen på kids@livetsord.se eller 018-489 80 40.