» Barnläger

Barnläger

Spännande äventyr för alla åldrar

Varje år har vi roliga, rafflande lägeräventyr för barn i olika åldrar. Följ med på barnläger och få ett minne för livet – med nya och gamla vänner, Jesus, bad, lek, bus, skattjakter, äventyr och allt du kan drömma om.

Gör din intresseanmälan till lägren här så skickar vi mer information till dig!

Vi öppnar anmälan till kidslägren 2021 den 1 november. Anmälan gör du här.

 

JGs Skidläger till Romme

Varje år anordnar vi en skidresa för dig som går i åk 4-6! Vi har två riktigt fina dagar i Rommes skidbackar, skönt häng på kvällarna och samlingar där du har möjlighet att få möta Jesus!

 

Sommarläger med Livets Ord kids

Förutom dagar fullt med ös är det här en vecka då var och en har möjligheten att lära känna Jesus ännu bättre. Det blir lek, tävlingar, bad, Jesusmöten, grillkvällar och mycket mer vilket gör sommarlägren till något speciellt för dig. Det är något att se framemot! Vi har ett begränsat antal platser, så det gäller att anmäla sig i tid! 

 

Lilla Äventyret – sommarläger för dig som gått ut 1:an till 2:an

Stora Äventyret – sommarläger för dig som gått ut 3:an till 4:an

Summer Camp – det stora äventyret för dig som gått ut 5:an till 6:an

Pionjärläger

På Pionjärlägret sover du i tält med dina kompisar, lagar god mat över öppen eld, badar, upplever spännande äventyr, löser kluriga uppgifter och testar roliga utmaningar. Varje kväll har vi lägerbål vid stranden och härliga Jesus-möten i kapellet. Alla som gått ut åk 4 är välkomna – även du som inte är Pionjär till vardags. 

Vi följer riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Det gör att vi kan ta emot ca 30 barn per läger. Detta innebär att vi tyvärr kommer att ha begränsat med platser och inte kan lova att alla kan komma med. I skrivande stund så säger Folkhälsomyndigheten att man får anordna lokala läger vilket innebär att vi bara kan ta emot barn från Uppsala regionen. Vi är hemskt ledsna att detta drabbar en del av er som bor på andra ställen i Sverige.

Vi reserverar oss också för ändringar om det kommer nya restriktioner eller riktlinjer från folkhälsomyndigheten.

 

 

Har du några frågor kan du kontakta Barnavdelningen på kids@livetsord.se eller 018-489 80 40.