» Unga Vuxna

Livets Ords Unga vuxna

Varmt välkommen till oss - här finns hemgrupper, event & happenings just för dig!

Varmt välkommen till Open Arms konferens i Uppsala!

I många år har Unga Vuxna anordnat en mötesplats för människan och Gud varannan onsdag i våra lokaler. Dessa onsdagskvällar har varit fyllda av tillbedjan, ordet och gemenskap. I år satsar vi extra och bjuder in till en helg, full av Jesus med massa nyttigheter. Temat för årets konferens är RESET 24! Vi tror att vi som människor behöver hela tiden lyfta blicken och se på vår frälsare i en trygg miljö. Det är just vad denna helg handlar om, en ’total reset’. 

Helgen är fullspäckad med talare från olika delar av Sverige och USA, som kommer för att inspirera dig till att leva närmare Jesus i allt det du står i ditt liv. Vi tror att det behövs en plats där unga vuxna kan träffas, berikas i sin tro, och förnyas i sin relation till Jesus. Så vem du än är, var du än har varit eller är på väg. Du är varmt välkommen till oss den 10-12 maj! 

All information om RESET 24, hittar du på vår Instagram, @livetsordungavuxna 

Med tro och Kärlek

Pastor Fabrice 

Livets Ord | Unga Vuxna

Webb www.livetsord.se

____________________________________

”Vi vill se nästa generation resa sig och gå in i fullheten av livet med Jesus. Att de finner sin gudagivna potential, blir rotade i hans ord, och varje dag växer i tron på Gud, i kärlek till människor och i andlig mognad. Vi ser nästa generations ledare stå tillsammans i övertygelse – så att liv förvandlas, samhällen påverkas och Jesus blir förhärligad på jorden.”

Du är varmt välkommen att komma med på våra happenings!

– Varje söndag samlas vi för gudstjänst med hela församlingen kl 11.00.

– Varannan onsdag kl 19.00 har vi gudstjänst för Unga vuxna som kallas för Open arms. Du är välkommen vem du än är, därefter har vi after church på McDonald’s.

 

Följ oss på Instagram samt ”Unga Vuxna Livets Ord” på Facebook för löpande uppdatering om vad som händer.

Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss via någon av våra kanaler eller kontaktuppgifterna nedan.

ungavuxna@livetsord.se

018-489 80 51

 

Vi ser så otroligt mycket fram emot att träffa dig!