» JG – för åk 4-6

JG - Jesus Generation!

Samlingar för dig i åk 4-6

Går du i 4:an, 5:an 6:an då är JG för dig!
Vi hänger, har roligt och framför allt möter Jesus tillsammans! Här får du verktyg för ditt kristna liv och din vandring med Jesus. Vi vill helt enkelt att du ska växa upp och tillhöra en Jesus generation! 

 

Fredagar

Varje fredag kl 18-19.30 träffas vi  i Barnkyrkan och börjar med lovsång, lyssnar till predikan, kör Bibelrace och mycket annat roligt. Sedan hänger vi i kyrkan och fikar vid JG-kiosken, har riktigt najs gemenskap, spelar spel, pingis eller går till arenan. Vi JG-ledare hänger kvar med er fram till kl.20.00. Ibland så har vi JG-happenings med aktiviteter och utflykter!

 

Söndax-JG

På söndagarna har vi Söndax-JG, söndagskola för dig som är 10-12 år. Då skrivs barnen in i entrén och sedan går de med sina familjer in på Söndagsgudstjänsten kl.11 för att vara med på Lovsången. Sedan går vi till vår egna samling uppe i ungdoms loungen där vi fikar, pratar om olika viktiga ämnen, har roliga aktiviteter och allmänt skönt häng! Du kan också välja att vara med i vår Bibelupptäckargrupp.

 

HjälpaTillSöndag

Hjälpa till Söndag innebär att du som är i JG åldern får hjälpa till praktiskt i kyrkan för att detta också ska bli din församling och ditt hem på riktigt!  Några gånger per termin träffas vi utanför barnkyrkan kl.10, då blir du tilldelad en uppgift som du får hjälpa till med innan och under Gudstjänsten.
. Exempel på uppgifter kan vara:
– Mötesvärd, Ljud eller Ljus, Café, Hjälpledare i de yngsta Söndax grupperna, TV-team.  (dessa varierar från gång till gång) 

 

Läger för dig på JG!

Under året har vi ett par riktigt roliga läger för dig!Bland andra så har vi skidläger till Romme och JG- Summer Camp.
Klicka här för att läsa om vilka läger som finns för just dig!

 

På gång

4:ornas dag, 2 oktober i Storvreta

Vi vill att ni skall känna sig riktigt välkommen till JG nu när du har kommit upp i 4:an! Vi gör därför en heldag exklusivt för er 4:or! Vi kommer mestadels vara ute, så kläder efter väder är att föredra! Vi äter tillsammans, har en hel del roliga aktiviteter och självklart en andakt då vi prisar Jesus tillsammans. Tror det kan bli en toppendag! Starttid är kl 11 och vi slutar runt klockan 16.

Kostanden för dagen är 100 kr och då ingår mat och fika. Transport dit och hem är vi tacksamma om ni föräldrar kan lösa.

Anmälan behövs, gärna så snart som möjligt! Finns det allergier eller annan info som kan vara bra för oss att veta om så ta skicka den infon också.

Anmäl dig här!

 

Håll koll på vad som händer!
Håll koll på vad som händer genom att följa oss på Instagram: @livetsordjg 

Du kan också maila kids@livetsord.se om du har frågor eller vill veta mer om vad vi håller på med på JG!

Mats Rosenblad: mats.rosenblad@livetsord.se
Hanna Rothlin: hanna.rothlin@livetsord.se
Destiny Palmer: destiny.palmer@livetsord.se