» Världen

Från Uppsala till hela världen!

När Jesus vandrade på jorden gav han oss ett uppdrag: ”Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar…” Jesus, Matt 28:19

Vi tror att dessa ord fortfarande är verkliga och att uppdraget gäller kristna än idag. Över hela vår jord finns människor som aldrig har fått möjligheten att höra om Jesus eller möta hans kärlek i vardagen, och vi är kallade att ge dem båda dessa saker. Ett glatt budskap i evangeliet, och en hjälpande hand i svårigheter.

Ända sedan vi startade vår församling 1983 har mission varit en hjärtefråga för oss. Missionsarbetet hamnade rejält i fokus när Sovjetunionen öppnades för evangeliet 1989. Sedan dess har över 1000 församlingar etablerats i Ryssland, Östeuropa och före detta Sovjetunionen. Missionsarbetet har spridit sig till Indien, Centralasien, Vietnam, Mongoliet, Kina men visionen sträcker sig så långt som Herren leder. Hittills har vi sett Gud göra stora saker, vi tror att detta bara är början på vad Han vill göra!

Vi arbetar framför allt genom ledarträning, bibelskolor, media och böcker har vi sett många församlingar med eget utåtriktade arbetet växa fram i en positiv multiplikationseffekt. Ett spännande arbete i ständig utveckling.

 

Vi fortsätter med den vision Gud gav som grund till vår församling:

”Utrusta Guds folk med hans trosord
Visa dem vilka andliga vapen de har
Lär dem att använda dem och
Sänd dem ut i segerrik strid för Herren”

 

Häng med oss ut i världen! 

Vi vill att du ska kunna hänga med ut på missionsfälten hemifrån. Därför släpper vi regelbundet mail och videoklipp som du kan prenumerera på från våra missionärer på plats runt om i världen.

Du har väl heller inte missat Missions Report? Där kan du läsa spännande berättelser och vittnesbörd från missionsfältet.