» Team

Kommande teamresor

Här finns en sammanställning av alla aktuella teamresor som vi anordnar. Vi hoppas att du ska hitta en som passar dig! Längst ner på sidan kan du anmäla intresse till varje resa.

Hembesök hos flyktingar i Jordanien

En missionsresa där du praktiskt kan hjälpa flyktingar i norra Jordanien, precis på gränsen till Syrien. På resan får du distribuera ut mat, kläder och andra förnödenheter, göra hembesök och dela Kristi kärlek på ett konkret sätt.

Datum: 27 oktober – 5 november 2017
Pris:  5900 kr per person (inkl. flyg, boende, transport. Endast matkostnad tillkommer)

 

Sponsorresa till Indien

En exklusiv resa för dig som är IndianChildren sponsor eller månadsgivare för mission (partner). Följ med oss på ett riktigt äventyr till Kolkata i Indien och se med egna ögon vårt växande arbete som finns till på grund av ditt trogna givande. Vi vill visa våra projekt, allt ifrån det humanitära arbetet i slummen till bibelskolorna på den exotiska landsbygden. Indien kommer inte lämna dig oberörd. Pastor Joakim deltar under delar av resan.

Datum: 10 – 17 februari 2018
Pris:  ca 9900 kr per person (inkl. flyg, hostel, transport i Indien.) eller ca 12 000 kr per person vid del i dubbelrum på hotell.
Sista anmälningsdag: 1 november 2017

 

Seniorresa till Moskva

Kom med och se det dynamiska arbete som växt fram i församlingen Livets Ord i Moskva, från den tidiga starten via Ryska inlandsmissionen till vad det är idag. De ca 5000 medlemmarna och 27 olika mötena som hålls varje helg gör församlingen till en av Rysslands största. De har bland annat ett omfattande socialt arbete för hemlösa och drogberoende, ett stort äldrearbete och mycket mer.

Låt oss visa dig vad dina böner, gåvor och ditt arbete tillsammans med många andras har gett för frukt.

Datum: Ej faställt än
Pris: ca 5 500 kr

 

Ungdomsresa till Jordanien

Följ med på teamresa till Jordanien i Påsk! Du kommer få uppleva Mellanöstern på ett sätt du aldrig kommer glömma. Vi kommer att åka till en stad i norra Jordanien där det finns många flyktingar. Där kommer vi organisera lägeraktiviteter för barn som flytt sitt hem i Syrien på grund av kriget. Genom dig får de möte Guds kärlek i ord och handling, och det kommer förvandla både deras liv och ditt eget liv. Sen avslutar vi resan med en dag vid Döda Havet med sol och bad.

Datum: 31 mars – 7 april 2018
Åldersgräns: 9:an och uppåt
Vad: Vi kommer att hålla i ett barnläger för skolbarn som flytt från Syrien.
Sista anmälningsdag: 15 december 2017
Pris: ca 6900 sek