» Team

Kommande teamresor

Här finns en sammanställning av möjliga teamresor. Vi hoppas att du ska hitta en som passar dig! Längst ner på sidan kan du anmäla intresse till varje resa.

Predikoresa till Uganda

I Uganda finns det många kyrkor som längtar efter trosundervisningen. Har du predikan på ditt hjärta och vill dela ditt hjärta på missionsfältet är Uganda en perfekt plats för detta. Datum och detaljer återkommer vi med om intresset blir tillräckligt stort.

Ca. pris: 6 000

 

Humanitärt team till Irak

Irak är ett pionjärsfält där team kan skickas vid behov och på så sätt skräddarsys efter teammedlemmars kvalifikationer. Teamen kan få göra allt från barnaktiviteter eller undervisa till att fungera som ett böneteam.

Datum och detaljer återkommer vi med om intresset blir tillräckligt stort.

Ca. pris: 9 000

 

Evangelisation i Europa

Vi har ett stort nätverk av församlingar i Europa som gärna vill ha besök från oss. Det kan vara allt från att hjälpa till praktiskt i kyrkan till att gå runt i staden och evangelisera. Plats, datum och detaljer återkommer vi med om intresset blir tillräckligt stort.

Ca. pris: 3 000 kr

 

Hantverksteam

Är du praktiskt lagd och skulle vilja hjälpa till med bygg och renovering så finns det flera skolor och andra byggnader i Indien som vi gärna skulle vilja ha hjälp med att rusta upp. Datum och detaljer återkommer vi med om intresset blir tillräckligt stort.

Ca. pris: 10 000 kr

 

Hembesök hos flyktingar i Jordanien

En missionsresa där du praktiskt kan hjälpa flyktingar i norra Jordanien, precis på gränsen till Syrien. På resan får du distribuera ut mat, kläder och andra förnödenheter, göra hembesök och dela Kristi kärlek på ett konkret sätt. Datum och detaljer återkommer vi med om intresset blir tillräckligt stort.

Ca. pris: 6 000 kr

 

Sponsorresa till Indien

En exklusiv resa för dig som är IndianChildren sponsor eller månadsgivare för mission (partner). Följ med oss på ett riktigt äventyr till Kolkata i Indien och se med egna ögon vårt växande arbete som finns till på grund av ditt trogna givande. Vi vill visa våra projekt, allt ifrån det humanitära arbetet i slummen till bibelskolorna på den exotiska landsbygden. Indien kommer inte lämna dig oberörd. Pastor Joakim deltar under delar av resan.

Datum: Februari 2020
Pris:  ca 10 000  – 12 000 kr

 

Seniorresa till Moskva

Kom med och se det dynamiska arbete som växt fram i församlingen Livets Ord i Moskva, från den tidiga starten via Ryska inlandsmissionen till vad det är idag. De ca 5000 medlemmarna och 27 olika mötena som hålls varje helg gör församlingen till en av Rysslands största. De har bland annat ett omfattande socialt arbete för hemlösa och drogberoende, ett stort äldrearbete och mycket mer. Låt oss visa dig vad dina böner, gåvor och ditt arbete tillsammans med många andras har gett för frukt. Datum och detaljer återkommer vi med om intresset blir tillräckligt stort.

Pris: ca 5 500 kr

 

Ungdomsresa till Indien

Följ med oss när vi besöker de skolor som vi stöttar via Indian Childrens arbete i Kolkata och närområdet. Att åka på ett ungdomsteam är ett perfekt tillfälle att få lära känna den nya kulturen och se vad missionsarbete handlar om. Det kommer bli en oförglömlig vecka!

Pris: ca 9 900 kr