» Lead 2021 – a GLS Experience

LEAD 2021

- a Global Leadership Experience

Det är med stor glädje och förväntan som vi vill välkomna dig till Livets Ords ledarkonferens ”LEAD” den 13 mars 2021.                                                                                      

Du är en ledare. Oavsett om du ser på dig själv på det sättet eller inte, så har du ett inflytande på de människor som är runt omkring dig. Vad gör du med ditt inflytande? Lead Conference 2021 – a Global Leadership Experience – är riktat lika mycket till dig som är pastor eller styrelsemedlem som det är till dig som är hemgruppsledare, lagledare, barn/ungdomsledare, lovsångsledare eller vad det än kan vara för funktion som du står i. 

På Lead Conference 2021 vill vi utrusta dig med redskap som kan hjälpa dig växa i ditt ledarskap. Talare är bland andra Joakim Lundqvist, Craig Groeschel, Michael Todd, Vanessa van Edwards, Amy Edmonson m fl. Erkänt duktiga ledare såväl internationellt som nationellt som vill utmana och inspirera dig att se ännu mer god frukt växa fram från ditt ledarskap. 

För att dra den visdom och erfarenhet som förmedlas från dessa talare in i din verklighet och situation ges mycket tid för panelsamtal, reflektion och samtal. Navet i hela konferensen är denna livesänd onlineupplevelse med matnyttig undervisning och panelsamtal där mycket tid också ges för reflektion och samtal kring det som förmedlats. 

Din röst behövs vid bordet och vår önskan är att varje deltagare som är med på konferensen skall kunna vara med och bidra i samtalet på något sätt. Vi uppmuntrar dig och ditt ledarteam att samlas i mindre grupper (i den mån det är möjligt) och samtala utifrån de tal som hålls på konferensen. Gott med tid avsätts därför specifikt för detta. Vår förhoppning och tro är att vi tillsammans med dig och ditt ledarteam kommer att växa i vishet och insikt så att vi kan tjäna kristi kropp och vårt samhälle som ännu bättre ledare.

Varmt välkommen till Lead Conference 2021!