» Ny ledarkonferens på Livets Ord

LEAD 2019

- through seasons of change

Det är med stor glädje och förväntan som jag vill välkomna dig till Livets Ords helt nya ledarkonferens ”LEAD” som har premiär den 4 – 6 april 2019.

Konferensen är till för alla som står i någon sorts ledarskap och kommer präglas av matnyttig och praktisk ledarskapsundervisning, användbar för alla oavsett position eller funktion. Vi vill också kombinera undervisningen med att ge utrymme för personliga gudsmöten som kan förlösa tro och vision i dig och ditt ledarskap. Utöver det önskar vi skapa ett forum för bred och god gemenskap och spännande nätverkande under dessa dagar.

LEAD riktar sig lika mycket till dig som är pastor som till dig som är styrelsemedlem, hemgruppsledare, lagledare, barn/ungdomsledare, leder lovsång eller står i någon annan funktion. Om du är involverad i att leda något område i din lokala församling, är den till för just dig.

Lite extra roligt är att denna konferens faktiskt kombinerar styrkorna och resurserna från tre olika konferenser! Till innehållet i LEAD lägger vi nämligen Global Leadership Summit – en internationellt erkänd ledarkonferens med talare som T.D. Jakes, Craig Groeschel, John Maxwell m. Fl. Dessutom inkorporerar vi också förra årets succékonferens för företagare – Believe for Business – i innehållet för LEAD 19.

Just LEAD 19 kommer att bli extra speciell för oss, av flera skäl. De senaste fem åren har vi inte arrangerat någon ledarkonferens på Livets Ord, utan har istället fokuserat på ett brett och djupt inre arbete kring sunt och stabilt ledarskap, samt byggande av vision och ledarkultur. Nu upplever vi att tiden är här för oss att också dela med oss av vår egen interna resa, och det vi lärt oss under de senaste åren om att navigera genom svåra passager, om ödmjukhet och öppenhet, styrka och svaghet, och att något helt nytt och vackert kan växa fram ur något svårt och traumatiskt.

Inte alls för att vi är framme eller gör allting rätt – långt därifrån – men för att vi från hjärtat tror att våra processer och det goda som har kommit ur dem, kan vara till hjälp och inspiration för väldigt många. Ett mycket stort antal ledare både från Sverige och andra länder har redan hört av sig till mig och bett om att få ta del av våra erfarenheter.

Under konferensen kommer vi därför bland annat att dela med oss av vår resa från ett inifrånperspektiv, och min förhoppning är att våra erfarenheter och vår resa ska bli till välsignelse och uppmuntran för dig i ditt ledarskap, och de processer ni står i som församling, företag eller organisation. Av den anledningen skulle jag också varmt rekommendera att komma till konferensen som helt ledningsteam. Jag tror verkligen att dess innehåll har potential att starta många goda och spännande samtal och processer utifrån er verklighet.

LEAD 19 börjar torsdag kväll 4/4 med ett härligt kvällsmöte där vi ger mycket utrymme för Guds Andes verk i oss, för bön, tillbedjan och förbön. På fredag 5/4 ligger fokus på praktisk och fokuserad ledarskapsundervisning från Global Leadership Summit, gemenskap och ett kvällsmöte som slår an tonen för lördagen. Denna avslutande dag fylls sedan med seminarier, undervisning och samtalsgrupper – bl.a. utifrån vår process och våra erfarenheter på Livets Ord – och till sist ett avslutande kvällsmöte.

Varmt välkommen till Livets Ord och till LEAD 19!

Joakim Lundqvist

 

 

Praktisk information

Schema

4 april 19.00 – Öppningsmöte med Joakim Lundqvist, vår resa de senaste åren.

5 April 09.00 – Global Leadership Summit

5 april 18.00 – Kvällsmöte med Mats-Ola Ishoel

6 april 09.00 – Seminarier och workshops hela dagen

6 april 17.00 – Kvällsmöte med Joakim Lundqvist

 

Pris

Samtliga priser är inklusive lunch (fredag och lördag), fika, alla föredrag samt registrering till Global Leadership Summit.

Early bird: 895 SEK | t.o.m. 30 november 2018.
Ordinarie: 1 250 SEK | 1 dec – 5 mars.
Sen anmälan: 1 495 SEK | 6 mars – konferensstart

 

Betalsätt

Du kan betala via antingen kort eller faktura. Vid fakturabetalning tillkommer en fakturaavgift på 50 SEK.
Fakturabetalning sker enbart för Early Bird och Ordinarie anmälan.
För sen anmälan accepteras endast kortbetalning.